Steun CIDI

Hoe kan ik het werk van CIDI steunen?

CIDI doet veel – lees dat hier – en ontvangt daarvoor geen subsidie.
U kunt het werk van CIDI op allerlei manieren steunen.
Zo kunt u een eenmalige donatie geven, periodiek doneren, vriend worden, en legateren.
CIDI heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)-status, dus uw jaarlijkse vriendenbijdrage, giften en/of legaten kunnen helpen uw belasting te verlagen. Zij tellen mee bij de giftenaftrek.

Eenmalige donatie

Met de button onderaan deze pagina kunt u via iDEAL een donatie naar CIDI overmaken.
Vul eerst het bedrag dat u wilt doneren en klik dan op de button.
Als u liever zonder iDEAL een overschrijving wilt doen, dan komt uw donatie goed terecht via bankrekeningnummer NL52 INGB 0003219484 t.n.v. Centrum Informatie en Documentatie Israel o.v.v. “Eenmalige donatie”.

Een donatiecertificaat cadeau doen

Zoekt u een origineel cadeau voor uw vrienden, kennissen of zakenrelaties en zijn zij vrienden van Israel of het Joodse volk? Geef dan uit hun naam een donatie aan CIDI en zij ontvangen een gepersonaliseerd donatiecertificaat. Klik hier om meer te lezen en een donatiecertificaat te bestellen of e-mail cidi@cidi.nl.

Donateur worden voor € 250 of meer

Voor € 250 of meer bent u donateur van CIDI. Uw belastingvrije gift kunt u dan bestemmen voor een speciaal doel: brochures, voorlichting op scholen, jongerentraining, de komst van Israelische politici of wetenschappers, verspreiding van onze info aan bibliotheken, versterking van onze internetsite, etcetera.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
U kunt uw genereuze bijdrage ook schenken in de vorm van een jaarlijkse periodieke uitkering. Download hier het formulier dat daarvoor nodig is.

CIDI opnemen in uw testament

U kunt CIDI ook in uw testament zetten. Daarmee helpt u, ook als u er zelf niet meer bent, de continuïteit van ons werk te verzekeren. Dat is van eminent belang.
Als organisatie met een erkend maatschappelijk nut valt CIDI onder het laagste tarief successierechten.
Als u CIDI tot erfgenaam of legataris wilt benoemen, zijn wij gaarne bereid te helpen. Neem hiervoor contact met ons op via cidi@cidi.nl. Periodieke giften kan men overmaken via een formulier van de belastingdienst
Ook in dit geval kunt u besluiten een bepaald onderdeel van CIDI’s werkzaamheden te steunen, of blijvend uw naam aan een bepaalde activiteit te verbinden.

Vriend of vriendin worden

Voor 50 Euro per jaar, ook belastingvrij, bent u al vriend van CIDI. Wat dat precies inhoudt en het aanmeldformulier vindt u hier. Hebt u zich al aangemeld en wilt u betalen met iDeal, dan kan dat met de knop onderaan de pagina. U vult het bedrag in (50 euro) en doordat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, komt het goed en ontvangt u ook de eerstvolgende Israel Nieuwsbrief op het adres dat u daar hebt ingevuld. (Vergeet niet het formulier in te vullen, anders weten wij niet waar de Nieuwsbrief naar toe te sturen!)

Van harte bedankt voor uw moeite en steun!